Onze partners

Tijdens de podcast en het netwerken komen we in aanraking met veel interessante ondernemers en bedrijven. Een van de functies van de podcast is uiteraard een mooi netwerk opbouwen. Dit netwerk delen we graag met jou als luisteraar. Wanneer we mooie bedrijven tegenkomen waar we een goede klik mee hebben en die matchen met onze kernwaarden bieden we je dan ook graag de mogelijkheid om te profiteren van hun kennis en meerwaarde! Hieronder vind je een overzicht van de bedrijven en personen die bij ons in de podcast waren en een product of concept hebben waar wij achter staan.

“Succes is not to be pursued, it is to be attracted by the person you become.” - Jim Rohn

Businessmodellen

Faris Ibrahim: The Closer Company

Faris Ibrahim van The Closer Company. Faris, een meester in High Ticket Sales, deelt zijn waardevolle inzichten en ervaringen in dit unieke bedrijfsmodel.

High Ticket Sales is in het kort het verkopen van producten voor een klant en het verdienen van een percentage van de verkoopprijs. Faris legt uit hoe dit verschilt van traditionele verkoopmethoden en benadrukt de voordelen: de potentie voor hogere inkomsten en de waarde van het ontwikkelen van sterke verkoopvaardigheden. Je kunt hiermee locatie onafhankelijk werken met weinig tot geen startkapitaal.

The Closer Company en Ondernemend Academy hebben een mooie samenwerking gestart! In de Academy legt Faris de basisprincipes van het High Ticket Sales-model uit. Deze samenwerking is een unieke kans voor jou om te leren van een expert en deze skill te leren! Klik rechts boven op de knop academy voor meer informatie.

Wil jij volledig aan de slag als High Ticker Closer? Plan dan vrijblijvend een gesprek in!

Vermogen

Crypto en Web3: Six Capital

Six Capital is een Nederlands bedrijf dat de trotse eigenaar is van het eerste AFM geregistreerde Web3 beleggingsfonds. Six Capital onderscheidt zich niet alleen door hun unieke focus op fundamentele investeringen binnen de dynamische wereld van Web3 en blockchaintechnologie, maar ook door hun zelfgemaakte algoritmes die bijdragen aan hun succes in de sector.

Het Six Capital team, bestaande uit zes gedreven ondernemers met bijna 10 jaar ervaring in de sector, heeft hun sporen ruimschoots verdiend binnen blockchain technologie. Gedurende deze periode hebben ze een indrukwekkend netwerk opgebouwd, wat bijna onmogelijk is om bij te benen voor individuele beleggers. Van software engineering tot beleggen, hun gebundelde krachten en jarenlange kennis vormen een solide basis voor de investeringen in Web3-projecten. Ze duiken dieper in de materie dan vele crypto fans en richten zich op fundamentele analyses. Hierdoor kunnen ze feilloos de projecten identificeren met de grootste potentie voor rendement. Dankzij deze aanpak behalen ze al jaren op rij indrukwekkende rendementen met hun eigen investeringen. Al deze expertise is gebundeld in het fonds van Six Capital.

Wil jij voor de lange termijn investeren in de fundamenten van de toekomst van het internet en crypto? Neem dan contact op met Six Capital.

Money Masters

Money Masters helpt jouw financiële toekomst creëren door overzicht aan te brengen en inzichten te gebruiken om een plan voor de toekomst te maken. Zo kan je jouw winsten en cashflows optimaliseren en belasting besparen. 

Met als doel: Een gevoel van rust rondom de financiën en een duidelijk actieplan om de cijfers te verbeteren.

Hoewel je misschien denkt dat de boekhouder of accountant hiervoor is, kan Maarten je (als voormalig boekhouder) vertellen dat boekhouders in de meeste gevallen alleen met het verleden bezig zijn.

Waardevol en een must-have, maar als ondernemer moet jij weten waar je nu staat en wat je nu kunt doen om de cijfers in de toekomst te verbeteren.

Wil jij als ondernemer je cijfers op orde hebben en financiële rust ervaren? Neem contact op met Maarten Visser van Money Masters!

Venturerock

Venturerock is een early-stage venture building en venture capital platform. Met hun investeringen in startups bevorderen ze technologie, wetenschap en innovatie en co-creëren en laten de volgende generatie mondiale technologiebedrijven groeien die impact hebben op de economie, maatschappij en het milieu. Ze investeren niet alleen kapitaal, maar vooral de kennis, knowhow en het netwerk om van deze startups een succes te maken.

Meer weten over Venturerock of het investeren in hun fonds? Bekijk de website.

Verlangen Finance

Project Kennis (incl. software): Alle kennis die jij nodig hebt over belastingen en beleggen

Ga zelf aan de slag, behaal een fantastisch rendement, stel je pensioen en een verlaagde belastingdruk zeker en reken moeiteloos alles door met de nieuwste high-end Vermogensplanningsoftware.

Krijg direct levenslang toegang tot alle kennis video’s over box 1, box 2, box 3, beleggen, pensioen beleggen, hypotheken, vastgoed, erven, schenken én de Vermogensplanningsoftware. Een complete totaaloplossing die zelfstandig in één dag te realiseren is.

Rowan Nijboer beleggen

De plek waar lange termijn beleggers bij elkaar komen!

Zelf aandelen selecteren kan lastig zijn. Het begrijpen van complexe materie, alles zelf proberen uit te zoeken, het vinden van kwalitatieve informatie en het in contact komen met partijen die alleen hun eigenbelang nastreven.

Terwijl beleggen in aandelen voor Rowan de mooiste bijzaak in het leven is, voelt het voor sommige mensen meer als een tweede baan. Beleggen moet naast het opleveren van rendement ook leuk blijven!

Na het lezen van 500+ boeken, het volgen van 4 universitaire studies en het maken van ontelbare fouten, kan Rowan na 20 jaar zeggen dat beleggen nog steeds zijn grote passie is. Meer leren over Rowan zijn strategie en aankopen? Bekijk de pagina.

BNB verhuurcursus

Nikki Koppedraaijer van de BNB verhuurcursus was bij ons in de podcast om zijn kennis over het verhuren van vakantiewoningen te delen. We kwamen er al snel achter dat hij de aangewezen persoon in Nederland is om jet te helpen vakantiewoningen te gaan verhuren. de BNB cursus kan je helpen met investeren in een vakantie / tweede woning en recreatief verhuren in Nederland en het buitenland, zodat jij meer vrijheid in je leven kan creëren. Geen vakjargon maar duidelijke taal. Dat is wat de BNB verhuurcursus uniek maakt. Iedereen kan leren investeren ongeacht het kennisniveau!
Eindelijk de stap maken om te gaan starten met vastgoed? Bekijk de site.


Gezondheid

Your Health Concept

Your Health Concept heeft een moderne visie op gezondheid. In hun praktijk kijken ze anders naar gezondheidsklachten. Hierdoor kunnen ze ziekteverschijnselen herkennen wanneer de gangbare geneeskunde nog geen meetbare afwijkingen vindt.

Ze zijn niet gericht op het bestrijden van symptomen en klachten, maar op het verhelpen van de oorzaak hiervan.  De hoofdpijler van YHC is gericht op het herstellen van jouw biologische klok.

Alle behandelwijzen/adviezen zijn wetenschappelijk onderbouwd vanuit de quantumbiologie.

Meer informatie? Bekijk de site!

Ademcoach Ruud van de Wiel

Ruud van de Wiel is ademcoach en een van de experts van de ondernemend Academy! Met de ademhaling als spiegel helpt hij mensen naar een vervuld leven, waarin ze meer helderheid en rust ervaren, zodat er weer genoten kan worden van de dingen die er echt toe doen. Eigenlijk zijn hele reis tot ademcoach begonnen uit frustratie. Frustratie door het ervaren van wat ademhaling met ons kan doen en dat we dit niet als kind leren op de basisscholen. Frustratie hij hierdoor zichzelf pas echt leerde kennen, leerde voelen en erachter kwam wat het is om echt te kunnen ontspannen. Want als stress doodsoorzaak #1 is, dan is ontspanning en rust het ultieme medicijn. Ontspannen was iets wat ik dacht dat ik wel kon, maar eigenlijk stond ik altijd aan....

Meer informatie over wat ademhaling voor jouw kan beteken? Bekijk de site van Ruud!

Movmed

Samen met Gene Smeets van Movmed namen we een podcast op over functioneel bewegen en pijnvrij leven. Movmed staat voor Movement en Medisch. Samen maakt het één woord want bewegen, medicijnen en gezondheid zijn in de natuur hetzelfde en onlosmakelijk verbonden met elkaar. Het de missie van Gene om robuuste gezondheid bereikbaar en begrijpbaar te maken. Door te laten zien en voelen hoe goede beweegpatronen bijdragen aan gezondheid en mensen onderdeel zijn van de natuur en onderhevig zijn aan haar invloeden.

Gene is er om jou als sporter te helpen herstellen en gedijen middels functionele personal coaching en door te onderwijzen over functioneel trainen en gezondheid vanuit een natuurkundig standpunt.

Eindelijk van jouw aanhoudende klacht afkomen? Vraag een gesprek met Gene aan!

Man fundamentals

Het testosteron niveau daalt de afgelopen decennia drastisch... Met als gevolg, mannen met minder pit, daadkracht en besluitvaardigheid. Veel mannen hebben (onbewust) last van een laag testosteron.. Dennis dook in de materie en schreef een boek gewijd aan testosterondaling en de effecten. Hij ontwikkelde daarop zijn eigen manfundamentals. Man Fundamentals bevat alle voedingsstoffen die je schildklier/metabolisme optimaal laten functioneren.

Meer info? Bekijk de site.

Artin Athletics

Eindelijk trainen in de gym op goede stevige schoenen? Zelf trainen we met de schoenen van Artin. Artin is ontwikkeld door 2 ondernemers die veel kennis hebben van schoenen/orthopedie. Joris en zijn mede-oprichter Jeroen zijn geen onbekenden in de schoenenwereld. Als gediplomeerde orthopedisch schoentechnologen weten zij als geen ander wat een voet nodig heeft. Schoenen speciaal ontwikkeld voor maximale prestaties in de gym dus!

Wij trainen er met veel plezier op! Meer stabiliteit tijdens het squaten dan ooit tevoren! Meer info? Bekijk de site.

blue®m

Mondgezondheid is de poort naar onze algehele gezondheid. blue®m is een toonaangevend mondverzorgingsbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in de tandheelkundige industrie. Hun professionele oral care collectie is ontstaan in de tandheelkundige kliniek en nu beschikbaar voor jouw dagelijks leven. blue®m levert bijvoorbeeld fluoridevrije tandpasta met een unieke vrije zuurstofformule! Zelf zijn wij super van van hun producten en gebruiken ze dagelijks. Ontdek hun unieke producten! 
Gebruik als Ondernemend luisteraar de volgende kortingscode bij jouw bestelling: "ondernemend15"