Over ons

Onze missie is het échte verhaal van ondernemende mensen vertellen. Wij vertellen het échte verhaal en voeren een open dialoog. Zodat jij je kunt ontwikkelen zonder grenzen.

Wij zijn

Wij zijn twee jonge ondernemers die jou met deze podcast willen inspireren op het gebied van ondernemerschap en (persoonlijke)groei.

We hebben een passie voor onze eigen bedrijven, persoonlijke groei, spiritualiteit, beleggen en alles wat daar bij komt kijken. Deze passie delen we graag met je!

Tot ziens in de studio!

Tjeerd Schorn en David Wunderink

Over David Wunderink

Maak kennis met David! David is al ondernemer sinds hij zich kan herinneren. Ooit begon het met de in-en verkoop van grasmaaiers en tuin- en parkmachines en de dienstverlening in de groensector. Al gauw daarna werd de eerste echte onderneming KVK ingeschreven, Haardhout De Steeg was een feit. David is daarmee mede eigenaar van de webshops Haardhout De Steeg, Haardhout-Fabriek en Bodemgigant. Hij is daarnaast actief in de sales van agrarische machines door heel Europa.

David ging in 2019 naar Maximum Potential van Michael Pilarczyk, hier groeide zijn interesse voor persoonlijke ontwikkeling naar een nieuw niveau. Sindsdien houdt hij zich bezig met alles wat met groei, bewustzijnsontwikkeling en autonomie te maken heeft. Naast de business heeft David een sterke interesse voor spiritualiteit en bewustzijnsverruiming, zo heeft hij onlangs een Reiki opleiding gevolgd.

Over Tjeerd Schorn

Tjeerd Schorn is als ondernemer actief in de E-commerce en het vastgoed. Toen hij proefde aan het vrije leven als ondernemer is hij zijn studie vroegtijdig gestopt om fulltime te ondernemen. Tjeerd is geïnteresseerd in alles wat met persoonlijke groei te maken heeft en zoekt graag de grenzen van de status-quo op.