Over ons

Onze missie is het échte verhaal van ondernemende mensen vertellen. Wij vertellen het échte verhaal en voeren een open dialoog. Zodat jij je kunt ontwikkelen zonder grenzen.

Wij zijn

Wij zijn twee jonge ondernemers die jou met deze podcast willen inspireren op het gebied van ondernemerschap en (persoonlijke)groei.

We hebben een passie voor onze eigen bedrijven, persoonlijke groei, spiritualiteit, beleggen en alles wat daar bij komt kijken. Deze passie delen we graag met je!

Tot ziens in de studio!

Tjeerd Schorn en David Wunderink

David Wunderink - Ondernemend de podcast

Over David Wunderink

David is al ondernemer sinds hij zich kan herinneren. Momenteel runt hij 3 succesvolle webshops, waaronder Haardhout-Fabriek en BodemGigant. Daarnaast is hij host van Ondernemend De Podcast en founder van de Ondernemend Academy. Hij houdt zich bezig met alles wat met persoonlijke groei, ondernemen en ontwikkeling te maken heeft. Naast zijn eigen bedrijven bouwde hij een gediversifieerd beleggingsportfolio op. Met Ondernemend de podcast maakt hij van zijn passie werk en werkelijkheid.

David ging in 2019 naar Maximum Potential van Michael Pilarczyk, hier groeide zijn interesse voor persoonlijke ontwikkeling naar een nieuw niveau. Sindsdien houdt hij zich bezig met alles wat met groei, bewustzijnsontwikkeling en autonomie te maken heeft. Naast de business heeft David een sterke interesse voor spiritualiteit en bewustwording, zo heeft hij onlangs een Reiki opleiding gevolgd.

 

Over Tjeerd Schorn

Tjeerd Schorn is als ondernemer actief in de E-commerce en het vastgoed. Toen hij proefde aan het vrije leven als ondernemer is hij zijn studie vroegtijdig gestopt om fulltime te ondernemen. Tjeerd is geïnteresseerd in alles wat met persoonlijke groei te maken heeft en zoekt graag de grenzen van de status-quo op.

Behind the scenes podcast movie

Onze bedrijven