Aanbevolen

Naast ondernemen en lezen volgen we ook regelmatig een masterclass of lezen we boeken om te kunnen leren van experts. Wij zien het zo, om verder te komen heb je meer kennis nodig dan je momenteel bezit. Deze kennis doe je op door een voorbeeld te volgen, zowel in fysieke vorm als uit een boek, podcast, video of cursus. Je herschrijft eigenlijk je eigen software. Door je te omringen met mensen die zijn waar jij wil zijn kom je verder. Men zegt niet voor niks, je wordt het gemiddelde van de mensen waarmee je omgaat! Leer van de fouten van een ander en luister met open oor naar experts op het gebied waarin je je wil ontwikkelen.

“Succes is not to be pursued, it is to be attracted by the person you become.” - Jim Rohn

Aanbevolen courses

Het Antivirus

Pak je leven terug. Een korte online training voor een beter offline leven.

"Als jij wilt leren hoe je los komt van het systeem zonder als een gekkie in een hutje op de hei te gaan wonen, dan ga je nu ontdekken hoe dat kan. Voor veel van ons was afgelopen jaar een uitdagende periode vol tegenslagen, frustraties en obstakels. De pijlers van onze menselijkheid zijn letterlijk in gevaar gekomen met beperkingen op het gebied van onze gezondheid, relaties en vrijheid."

Aanbevolen boeken

Rijke pa, arme pa

Rijke pa, arme pa is een must-read als je meer wil leren over geld voor je laten werken en beleggen! Het verandert je gehele money mindset. Dit boek van Robert Kiyosaki is een klassieker en staat bekend als een van de beste boeken over geld en beleggen. Robert legt hierin uit dat je in plaats van alleen maar voor geld te werken ook jouw geld aan het werk kan zetten om rendement te maken. Dit kun je ook doen met geleend geld, om zo een hefboom te creëren. Hoe je dit precies doet wordt in het boek uitgelegd.
Lees de samenvatting

12 months to 1 million

Een top boek als je als ondernemer een bedrijf op wil schalen! Ryan legt in dit boek uit hoe je test of er vraag is naar je product, hoe je een doelgroep warm maakt en bereikt alvorens je geld en tijd in de product investeert. Als je een nieuwe brand wil lanceren is dit boek super om te gebruiken!

Master your mindset

Master Your Mindset is een prachtig boek als start van je persoonlijke ontwikkeling. Het gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek. Michael Pilarczyk schreef op basis van zijn eigen ervaringen een persoonlijk verhaal over bewustzijn, zingeving en inzicht. Het boek gaat over het begrijpen van je eigen denkwijze (mindset) en hoe je die effectief kunt veranderen om de kwaliteit van je leven te verbeteren.
Hoe ziet jouw mooiste leven eruit. Heb je daar wel eens over nagedacht? Wat wil je écht? Ontdek je mogelijkheden, haal het beste uit jezelf en maak je dromen waar!

Atomic habits

Het meest complete boek over hoe je slechte gewoontes afleert en goede gewoontes aanleert, door bestsellerauteur James Clear!

Het maakt niet uit wat je doelen zijn; dit boek geeft je een bewezen manier om jezelf – elke dag – te verbeteren.
Als je het lastig vindt om je gewoontes te veranderen, ligt dat niet aan jou. Het probleem is het systeem dat je gebruikt. Slechte gewoontes blijf je herhalen niet omdat jij niet wilt veranderen, maar omdat je de verkeerde methode gebruikt. Elementaire gewoontes biedt een bewezen methode die zorgt dat je eindelijk je gewoontes kunt aanpassen.

Can't hurt me

Dit is de persoonlijke favoriet van Tjeerd; Navy SEAL David Goggins vertelt in deze Bestseller ‘Can’t hurt me’ zijn meeslepende verhaal over hoe hij tot zelfdiscipline, mentale weerbaarheid en veerkracht kwam. David Goggins had een hele slechte jeugd en leed aan zwaar overgewicht. Hij was ongelukkig, lui en ongedisciplineerd. Toch wist hij zichzelf te herpakken en werd een van de beste Navy Seals in de geschiedenis van Amerika. Leer hoe David een ijzersterke mindset opbouwde en zelfs met gebroken voeten zijn training doorstond en meerdere ultra marathons uitliep.

De kracht van het nu

Verlang je naar meer rust in je leven? Meer genieten van je huidige dag en het moment? Dan is dit een boek voor jou. Eckhart Tolle leert je in het nu te leven. Nu is waar je het verschil maakt. Stop met leven in de toekomst of het verleden. Je verandert namelijk niks meer aan het verleden, en de toekomst ligt buiten je bereik. Je zorgen maken of spijt hebben heeft dus geen zin. Leer vol in het leven te staan en voluit te leven in het nu!

De 7 eigenschappen van effectief leiderschap

Dit is een klassieker die je niet mag missen! Dit boek geeft prachtige handvaten en inzichten in hoe jij bewuster leeft en sterk op komt dagen. Hoe wil je dat mensen jou zien? Gedraag je je ook naar deze visie? Besteed je tijd aan jouw leven beter maken of zorgen maken over dingen die buiten jouw controle liggen? Dit boek is zowel confronterend en vernieuwend als leerzaam. Als je start met ontwikkeling is dit samen met master your mindset een krachtige basis.

Hoe je vrienden maakt en mensen beïnvloedt

Eigenlijk is alles communicatie in het leven, zowel met jezelf als met anderen. Als je goed kan communiceren en je boodschap helder overbrengt, vertrouwen wekt bij mensen kun je veel bereiken! Dit boek geeft je de tools om bewuster te worden van wie je bent en hoe je komt opdagen als persoon. Werken aan je communicatie skills is essentieel als je meer wil bereiken in het leven. Een onmisbaar boek dus!!