De ultieme tool voor het consistent behalen van succes!

Maak kennis met de Ondernemend Journal, de volgende stap richting het behalen van je doelen en bereiken van succes. Neem verantwoordelijkheid, plan concrete stappen en reflecteer op je acties.

“Kennis is potentiële waarde; alleen toegepaste kennis is van waarde”

Waarom de journal?

We hebben deze journal voor jou ontwikkelt omdat het bijhouden van een journal een van de beste methodes is voor het consistent behalen van je doelen en bereiken van succes! Doormiddel van ons unieke design kan jij dagelijks concrete acties plannen, reflecteren en bijsturen waar nodig.

Door de vele gesprekken met succesvolle ondernemers in onze podcast, is ons duidelijk geworden dat je alleen grote successen kunt behalen door dagelijks kleine stapjes te nemen en consistent te blijven. Hiervoor is de journal ontwikkel, om deze stappen zo helder en concreet mogelijk te maken. Onze journal is samengesteld aan de hand van bewezen methodes die voor ons en vele andere succesvolle ondernemers hebben gewerkt. Zo word jij optimaal ondersteund in het behalen van jouw succes!

Bewezen

Bewezen principes

Concreet

Dagelijkse concrete stappen maken

Eenvoudig

Binnen 10 minuten per dag in te vullen
Tijdelijk ook beschikbaar bij aankoop van de Ondernemend Academy (Journal t.w.v. € 29,- op=op)

Ja ik wil de journal!

Genoeg gehoord?
Start in je eigen journal en bewandel samen met ons het pad naar een rijker, bewuster en mooier leven.

Dit is wat de lezers zeggen

Fijne journal die me helpt om dagelijkse stappen te maken en tijd te nemen voor mezelf en mijn eigen ontwikkeling. Door de dagelijkse vragen krijg ik meer inzicht in wat er toe doet voor mij en waar ik aan kan werken.

Nadine Wunderink

Erg fijne journal om in te werken! Het boek is van goede kwaliteit, erg stevig en geen dun papier wat zo scheurt. Verder vind ik de Journal erg duidelijk en overzichtelijk. Er wordt eerst duidelijk uitgelegd hoe je er in moet werken(best handig als je het voor de eerst keer doet) Nadat je dat gelezen hebt kun je eigenlijk meteen aan de slag! Doordat er ook een dagplanning in zit kan ik al mijn taken en doelen van de dag opschrijven en het zo overzichtelijk maken voor mezelf. Ik vind de ‘drie vragen voor een kragtige dag’ erg fijn; zo heb je bijvoorbeeld meteen de belangrijkste taken van de dag overzichtelijk. Er zitten achter in de journal ook veel witte bladzijdes die super zijn om notities op te schrijven.
Kortom een super goede journal en zeker een aanrader!!

Daan Arentsen

Inclusief extra opdrachten

De journal bestaan uit een aantal opdrachten vooraf om inzicht te krijgen in wie je bent en wat je wil in het leven. Door een aantal goede vragen te stellen krijg je meer inzicht in wie je bent. Zo werk je aan een stabiele basis als uitgangspunt voor je privé en zakelijke leven. 

Dit is belangrijk, zodat je het komende kwartaal stappen kunt gaan maken naar een leven dat beter past bij jouw kernwaarden. Om op weg te gaan naar het leven dat je wenst moet je weten waar je nu staat, waar je heen wil en vooral ook wat je in de weg staat om dit te doen. Vaak ontbreekt het ons aan helderheid om gericht te kunnen werken naar een leven op onze eigen voorwaarden. We hebben vage doelen, weten niet echt wat we willen doen, waarom we doen wat we doen en wie we willen zijn. Wanneer je niet weet welke richting je op wil, zal geen enkele wind je brengen waar je wil zijn.


Hoe gebruik je de journal? 

Deze journal is bedoeld om minimaal twee keer per dag te gebruiken, wanneer je opstaat tijdens je ochtendroutine en wanneer je naar bed gaat tijdens je avondroutine. Het helpt om voor beide momenten van de dag een routine te hebben met een aantal kleine disciplines die je helpen een betere dag en nacht te hebben! Doordat het gewoontes worden is het makkelijker vol te houden. Verandering werkt het beste wanneer je kleine aanpassingen maakt die vol te houden zijn.

Naast de dagelijkse vragen voor inzicht heb je ruimte om een dagplanning te maken om efficiënter te gaan werken. Als laatste is er genoeg schrijfruimte om je gedachten en bezigheden van de dag op te schrijven.


De ondernemend journal helpt je aan meer structuur in je dagen!

Wil je verder met je ontwikkeling maar weet je niet precies hoe? Zet eindelijk concrete stappen! We gaan samen werken aan jou als persoon en wie je in de kern bent. Dagelijks kleine stappen ondernemen en inzicht krijgen in je overheersende gedachten. Door dagelijks je stappen bij te houden kun je met kleine moeite een groot resultaat behalen!

Ja ik ga dagelijkse vooruitgang boeken!

Wil je komend kwartaal eindelijk concrete stappen maken naar je doelen? Met de Journal helpen we je op weg!