Binnen 90 dagen jouw eerste business succesvol gestart of winstgevend opgeschaald!

Wil je succesvol starten met een onderneming of jouw onderneming winstgevend opschalen maar weet je niet waar je moet beginnen?

Dan is de Ondernemend Academy jouw volgende stap. De Ondernemend Academy biedt jou alle informatie en tools om concreet aan de slag te gaan met je business en persoonlijke groei. Met onze community en live calls bieden we een stok achter de deur zodat je dit keer wel doorpakt! We delen alle kennis uit het netwerk van onze podcast en uit onze eigen ondernemersreis.

Waarom de Academy?

Ben jij startende ondernemer of al een tijdje bezig maar merk je dat je vastzit? Je wil meer uit je leven en je business halen maar je weet niet precies hoe. We kennen het gevoel maar al te goed.. Omdat we als ondernemers zelf weten hoe dit is hebben we vanuit deze ervaring de Academy opgericht. Maar wat is de ondernemend Academy dan precies? De Academy biedt jou alle kennis die wij opdoen uit de podcasts en onze ondernemingen. We stellen ons netwerk ter beschikking en hebben alle tools en informatie in huis om jou als persoon en ondernemer naar het volgende niveau te brengen. We gaan naast je business samen werken aan jou als persoon. Want zonder duurzame krachtige principes is succes van korte duur. Dit concept is ontstaan vanuit de pure intentie om mensen de informatie toe te reiken die uiteindelijk leidt tot meer rust, vermogen en een vitaler leven.

Wat wil jij bereiken in het leven?

Wil jij al tijden lang een eigen bedrijf starten? Of wil je extra inkomen opbouwen zodat je een vrijer leven hebt? Wil je meer eigenwaarde door persoonlijke successen en te groeien als persoon? Jouw eerste omzet draaien of je bedrijf doorschalen zodat je er inkomen uit kan halen? Uiteindelijk gaat het allemaal om vrijheid ervaren.

Een leven op jouw voorwaarden.

Experts

Wij werken met de beste experts van Nederland

Concreet

Gericht aan het werk door middel van opdrachten en de juiste begeleiding

Geen shortcuts

Werken aan langdurig succes in plaats van de korte termijn
Tijdelijk inclusief een dagelijks journal t.w.v. € 29,- (op=op)

Ik wil concrete stappen zetten met mijn bedrijf!

Schrijf je nu in en zet met ons samen stappen naar een succesvolle business en een vervuld leven.

Hechte community

Voel jij je soms ook de enige in jouw omgeving die bezig is om als ondernemer te groeien?
Wij snappen precies hoe jij je voelt! De Academy is daarom een plek waar je mensen ontmoet die ook meer uit hun leven willen halen. Kom in een hechte community met gelijkgestemden. Help elkaar verder naar het volgende niveau met ondersteuning van het Ondernemend Academy team! Met wekelijkse check-ins, 2-wekelijkse live calls en opdrachten zorgen we er samen voor dat je stappen blijft ondernemen. In de live calls bespreken we 1 op 1 jouw businessplan en zorgen we dat je écht stappen gaat maken! Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Wat maakt de Academy uniek? 

We zien in de markt veel aanbieders van dure courses voor verschillende businessmodellen. Maar waarom zou je al je geld uitgeven voor een dure course voor één businessmodel terwijl je nog niet eens weet wat je moet kiezen of wat je leuk vindt? We snappen dat het moeilijk is om keuzes te maken. Door al het aanbod zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben wij ons gefocust op het maximaal delen van alle waarde uit ons netwerk en de podcast tegen een eerlijke prijs. In onze Academy vind je informatie over verschillende businessmodellen, zodat je na oriëntatie je keuze kan maken. Na je keuze bieden we 2-wekelijkse live calls waarin we jou verder helpen om te zorgen dat je ook écht progressie maakt. Daarna kun je met de kennis van onze experts je bedrijf doorschalen naar een winstgevende business.

Onze experts

Door samen te werken met gasten uit de podcast en een selectie te maken van de beste experts uit elk vakgebied, hebben we de beste kennis van Nederland tot onze beschikking. Deze kennis hebben we verpakt in gemakkelijk te volgen masterclasses met concrete opdrachten. Zo kan jij dagelijks stappen zetten naar een leven met meer vermogen, rust en vitaliteit. Geen zweverig programma waar je in de praktijk niks uithaalt.

We onderscheiden ons doordat we meerdere verdienmodellen en businessmodellen behandelen in de Academy. Zo ga je niet alleen werken aan wie jij bent als persoon, maar leer je ook skills en businessmodellen om inkomen te genereren.

Mark Soons is auteur van de boeken “Cashflow” en “stop met verkopen start met helpen”. Hij heeft meer dan 20 jaar ondernemerservaring en geeft de module Ondernemen binnen de Academy.

Mark Soons - Mr. Cashflow

Rowan belegt al meer dan 20 jaar in aandelen en heeft een gemiddeld rendement van meer dan 13,3% per jaar. Hij is auteur van het boek "aandelen selecteren als een pro".

Rowan Nijboer

Nikki Koppedraaijer is expert in de verhuur van vakantiewoningen. Met zijn BNB-verhuurcursus hielp hij al duizenden mensen met het aankopen van een vakantiewoning voor de verhuur. De bnbverhuurcursus heeft maar 1 missie: jou tijd en geld besparen, en binnen no-time financieel onafhankelijk maken. In de academy leer je de basis van beleggen in vakantiewoningen.

Nikki Koppedraaijer - BNB verhuurcursus

Thomas van Doorn is eigenaar van Your Health Concept en een expert op het gebied van quantum biologie. Thomas is van mening dat een optimale gezondheid voor iedereen haalbaar is. Daarom helpt hij met zijn bedrijf mensen doormiddel van de nieuwste wetenschap gezonder te maken. Leer de basis van de quantumbiologie en kijk voorgoed anders naar gezondheid!

Thomas van Doorn - Your Health Concept

Je gezondheid en gemoedstoestand verbeteren door ademhaling? Dat kan! Ruud van de Wiel is ademcoach/expert en helpt je het autonome zenuwstelsel tot rust te brengen en stress te verwerken door middel van ademhaling.

Ruud van de Wiel

Wil jij locatieonafhankelijk werken door deals te leren closen? Faris leid mensen op tot closer en koppelt ze daarna veelal aan opdrachtgevers. Hij heeft nu al meer dan 200 mensen leren closen, en bij opdrachtgevers geplaatst. Word jij de volgende?

Faris Ibrahim - The Closer Company

Bij Movmed zijn blessures niet blijvend! Leer optimaal bewegen en wordt/blijf blessurevrij! In de Academy geeft Gene Masterclasses over functioneel bewegen en laten we aan de hand van een loopanalyse zien hoe je je houding kan verbeteren.

Gene Smeets - Movmed

Wil jij leren hoe je jouw bedrijf of webshop online vindbaar maakt? Zowel betaald met ads als onbetaald op google? Op de Academy vind je een complete SEO/SEA cursus die je leert jouw site optimaal vindbaar te maken!

Innömarca

Leer de Money Game winnen! Met Maarten ga jij je bedrijf financieel fit maken en sturen op KPI's! Want hoe ga jij nou meer winst maken? Waarin moet je investeren en hoe voorkom je te hoge kosten? Dit leer je in onze Academy.

Maarten Visser - Money Masters

Alles leren over personal branding? In de Academy geeft Lotte Lobé een Top Of Mind masterclass over jouw persoonlijke merk kenbaar maken en organisch groeien door een sterk merk. Zo ben jij al verkocht voordat je het salesgepsrek in gaat!

Lotte Lobé

Host van Ondernemend David Wunderink geeft de complete Mindset module. Hierin leer je waar jij voor staat, wat je kernwaarden zijn en wat je tegenhoud om je doelen te bereiken. Dit is de basis voor al je verdere stappen als persoon en ondernemer.

David Wunderink

In de Academy geeft host van Ondernemend Tjeerd Schorn een complete blauwdruk om te starten met verkopen op BOL.COM. Vanaf productresearch tot het opbouwen van een eigen merk! Start met jouw eigen BOL business!

Tjeerd Schorn - BOL.COM

Psstt... binnenkort vind je het volgende ook in onze Academy:

 • Webshop businessmodel: Complete course om jouw eigen webshop te bouwen (met of zonder eigen voorraad).

 • UGC businessmodel: De Basis van het UGC businessmodel door UGCEO Olivia Odenthal van theugcreatoracademy!
 • YouTube CashCow businessmodel: Een introductie in het YouTube businessmodel door Wanner van wannercashcow.com. 

De masterclasses worden maandelijks uitgebreid met nieuwe experts en bijbehorende verdiepende opdrachten!

Komt dit je bekend voor?

Je wil starten met een business, hebt mega veel ideeën maar komt niet tot actie?

Je ziet veel verdienmodellen voorbijkomen maar kan niet kiezen wat er bij je past en het lukt niet om écht te beginnen? Je ziet veel guru’s met courses en businessmodellen langskomen, maar vertrouwt ze net niet helemaal..

Verlang je naar meer financiële ruimte en vrijheid maar mis je de concrete kennis om dit te bereiken?

Of heb je een eigen bedrijf maar heb je het idee dat je vastloopt en niet echt vooruitkomt?

Verlang jij naar meer passie, rust en vrede in je leven omdat je tevreden bent met wie je bent en wat je hebt behaald? Meer kennis waar je echt wat mee kan? Geld op de rekening en rust in je hoofd? Meer handvaten om te begrijpen hoe je meer energie krijgt, meer vermogen en een vitaler leven?

De eerste stap is bewustwording van wie je bent en je huidige patronen.

Wij bieden een laagdrempelige manier om jou bewust te maken van de oorzaken van een negatieve spiraal waar je je in kan bevinden. De volgende stap is kennis. We reiken je de kennis aan die je nodig hebt om het leven op te bouwen zoals jij het wil. Daarna komt de uitvoering, want alleen toegepaste kennis is van waarde. Wij zijn jouw stok achter de deur.

We nemen je mee op een reis en doorlopen deze 3 stappen. Zodat jij in rust en vrede kan bouwen aan het leven dat jij wil. Juist in een tijd van chaos.

Dit is wat je krijgt

Door samen te werken met gasten uit de podcast en een selectie te maken van de beste experts uit elk vakgebied, hebben we de beste kennis van Nederland tot onze beschikking. Deze kennis hebben we verpakt in gemakkelijk te volgen masterclasses met concrete opdrachten. Zo kan jij dagelijks stappen zetten naar een leven met meer vermogen, rust en vitaliteit. Geen zweverig programma waar je in de praktijk niks uithaalt. We bieden je ook de uitleg voor verschillende businessmodellen, zodat je kan kijken wat er bij jou past en kan beginnen met een extra inkomstenstroom opbouwen.

 • Mindset basis module van Ondernemend (t.w.v. € 395)

 • Gewoontes en routines spoedcursus (t.w.v. € 340)

 • Vermogen opbouwen inclusief alle investeringsgroepen (t.w.v. € 490) - Waaronder: Aandelen selecteren met Rowan Nijboer (t.w.v. € 299)

 • Ondernemen module door Mark Soons (t.w.v. € 650)

 • Businessmodel Bol.com (t.w.v. € 500) (binnenkort beschikbaar)

 • Businessmodel Webshop (t.w.v. € 399) (binnenkort beschikbaar)

 • Businessmodel Closer met Faris Ibrahim (t.w.v. € 450)

 • De basis voor jouw gezondheid (t.w.v. € 300)

Mindset
Ondernemen
Vermogen
Gezondheid
Spirituele groei

Dit is wat onze leden zeggen

De Ondernemend Academy heeft me handvaten gegeven om aan de slag te gaan met mijn persoonlijke ontwikkeling! Eenvoudig te begrijpen en concrete stappen!

Jason Zweers

Door de podcasts in aanraking gekomen met de Academy, geen moment spijt van gehad. Een hoop geleerd van de content in de Academy. De live calls zijn erg leerzaam, je kan sparren met mensen die op het zelfde level als jou zitten en die antwoorden kunnen geven op jou vragen en je houd elkaar scherp. Ik raad het iedereen aan die zich zelf verder wil ontwikkelen

Ray ST

Na een tijdje de podcast geluisterd te hebben op Spotify ben ik lid geworden van de Academy. Hier kreeg ik een journal bij die ik nu dagelijks gebruik en in de academy zijn er een hoop interessante masterclasses. Daarnaast meerdere live calls bijgewoond met David, Tjeerd en andere leden. Tot nu toe veel meerwaarde uitgehaald!

Mitchell van der Meer

Ik ben een aantal weken bezig met de Ondernemend Academy en vind het erg overzichtelijk om mee te werken! Je kunt zelf kiezen welke masterclasses je als eerst wil volgen: mindset, vermogen, ondernemen of gezondheid. Door middel van de video’s kan je op je eigen tempo de lessen volgen en mee schrijven. De bijbehorende opdrachten zijn handig omdat je daarmee je eigen situatie vaak in kaart brengt. Zo kom je ook echt verder in plaats van het alleen te horen en er dan niks mee te doen. Als je toch ergens niet uitkomt of een vraag hebt kun je altijd een bericht sturen in de community!

Daan Arentsen

Begonnen met de podcasts te beluisteren en van daaruit ook de Academy gaan volgen. Veel interessante onderwerpen die besproken worden en leerzame masterclasses. Ook vind ik het fijn dat het heel persoonlijk is en er regelmatig live-calls zijn met de community. Een echte aanrader!

Pouchon van Lent

Geen risico

Een abonnement kost € 49,95 incl. btw per maand en is maandelijks opzegbaar. Leveren we niet genoeg? Dan laat je dat ons weten en ga je je eigen weg. Je krijgt je 1e maand terugbetaald.

Leveren we wel genoeg? Dan verander je vanzelf in een ambassadeur en voel je met alles wat je hebt dat je deel uitmaakt van een prachtige movement.

De mening van;
Janneke van den Brink

Inmiddels twee keer mogen aanschuiven bij de jongens van Ondernemend de Podcast en zowel het eerste gesprek met David en Tom als het tweede gesprek met Tjeerd en David waren voor mij de meest diepgaande gesprekken die ik heb gehad tijdens een podcast-opname (en ik heb al aardig wat podcasts mogen bezoeken). Omdat ze – en dat op deze jonge leeftijd – op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zelf al de nodige reis hebben gemaakt, is er geen plaats voor oppervlakkigheid. De gesprekken gaan écht ergens over en ze weten je op een hele natuurlijke en prettige manier mee de diepte in te nemen. Tot twee keer toe kippenvel gehad, omdat wanneer er geen regels zijn en alles gezegd kan en mag worden – je tot gesprekken kan komen die je van tevoren eigenlijk nooit kunt bedenken. Heel dankbaar dat ik mocht aanschuiven en ga zo door! - Financieel vrije vrouw

Ondernemend Journal (op=op)

De Ondernemend Academy biedt jou alle informatie en tools om te groeien met je business. We delen met onze masterclasses concrete technieken voor een leven met meer vermogen, rust en vitaliteit! Met de ondersteunende journal worden dagelijkse stappen gewaarborgd. Hou in de journal je dagelijkse voortgang bij, plan je taken en kom er achter wat jouw overheersende gedachtenpatronen zijn.

Krijg de journal nu tijdelijk bij aankoop van de Academy!

Dit is wat de leden van de Academy vinden

Meer van jouw potentie benutten?

Genoeg gehoord? Join de Academy en start een nieuw hoofdstuk van je leven.

Wat gaan we doen?

Mindset: de basis eerst.
Wil je meer concrete tools om te werken aan een ijzersterke mindset? Meer controle over je emoties en het kapitein zijn van je eigen schip?
In module 1 gaan we samen kijken naar je mindset. We brengen in kaart wie je precies bent. Wanneer je meer inzicht hebt in je overheersende gedachten en dagelijkse patronen, kun je ontdekken welk stukje van jezelf jou tegenhoudt om meer uit het leven te halen.
Zodra je weet waar je staat en wie je bent, ken je je vertrekpunt. Hierna gaan we samen kijken naar de toekomst die jij wil creëren. Als je weet waar je staat en waar je heen wil kun je pas de concrete acties uit gaan stippelen om in een rechte lijn op je doelen af te gaan. Als je deze basis hebt staan gaan we daarna kijken naar verdienmodellen en business opportunity's.

Wat je krijgt: Meer zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid over je eigen leven.

Gewoontes en routines: dagelijks het verschil maken met kleine acties.
In deze module leggen we de kracht van gewoontes uit. Vaak hoef je geen grootse dingen te doen voor grote resultaten, maar is het een kwestie van elke dag een paar kleine stappen uitvoeren. Deze stappen zijn je gewoontes. We gaan samen in kaart brengen wat je huidige gewoontes zijn en of deze je dienen of juist in de weg zitten.
Wanneer je je bewust bent van je patronen kun je ze herkennen en vervangen of verbeteren. Zo kun je zonder grote moeite dagelijks kleine verbeteringen doorvoeren.

Wat je krijgt: Een gezonder leefpatroon wat leidt tot een gelukkiger leven.

Discipline: controleer jij je emoties en verlangens?
In deze module gaan we samen aan de slag met je discipline. Wanneer je weinig discipline hebt ben je een slaaf van je lagere verlangens en emoties. Je wordt geleid door je korte termijn verlangens. Hierdoor verval je in ongezonde gewoontes en kies je voor korte termijn plezier in plaats van lange termijn geluk.
Met concrete handvaten gaan we werken aan meer discipline in je leven.

Wat je krijgt: Meer discipline om duurzame keuzes te maken.

Ondernemen: creëer vrijheid om te leven op jouw voorwaarden.
Wanneer je een sterke mindset als basis hebt, en weet waar je sterke en zwakke punten liggen kun je vanuit die sterke basis werken aan een bedrijf dat bij je past. In deze module gaan we van 0-100 een businessplan uitwerken. Inclusief de keuze voor een product of dienst, je product systeem en een raamwerk voor je marketing. Deze stappen doorlopen we samen met doorgewinterde ondernemen en coach Mark Soons.

Wanneer je deze basale keuzes hebt gemaakt kun je vervolgens verder gaan met een concreet verdienmodel. We bieden in de Academy kennis over diverse verdienmodellen zoals: online sales, bol.com en een eigen webshop.

Wat je krijgt:

 • Concreet stappenplan om je bedrijf op te bouwen

 • Bol.com course

 • Webshop course

 • Sales course

Vermogen: zorg voor een sterke financiële basis
Wanneer je werkt aan jezelf en daardoor beter werk levert dan 99% van de mensen, ga je op termijn ook meer verdienen. Wanneer je dit geld slim belegt ben je verzekerd van een stabiele toekomst. We helpen je op weg om je vermogen te spreiden en je geld aan het werk te zetten.

Wat je krijgt: Concrete handleiding om te besparen en te beleggen.

Gezondheid: zonder een goede gezondheid is de rest bijzaak
Wat heb je aan geld of vrijheid als je niet gezond bent? Zonder gezond lichaam is de rest niets waard. Daarom gaan we in de Academy dieper in op alle facetten voor een goede gezondheid! Samen met onze experts leggen we jou de basis voor een goede gezondheid uit. Leer hoe je je voeding, slaap en beweging optimaliseert!

Wat je krijgt:

 • Concrete aanbevelingen voor een gezonder leven

 • Ademwerk course; meer rust en gezondheid

Maak kennis met ondernemend

Ondernemend bestaat uit twee jonge enthousiaste ondernemers met een passie voor persoonlijke groei! David en Tjeerd kunnen urenlang praten over alles wat met groei en ondernemen te maken heeft. Niks mooiers dus dan dit te delen met jullie!

David is al ondernemer sinds hij zich kan herinneren. Ooit begon het met de in-en verkoop van grasmaaiers, tuin- en parkmachines en de dienstverlening in de groensector. Al gauw daarna werd de eerste echte onderneming KVK ingeschreven, Haardhout De Steeg was een feit. David is daarmee mede-eigenaar van de webshops Haardhout De Steeg, Haardhout-Fabriek en BodemGigant. Hij is daarnaast host van Ondernemend de podcast waar hij van zijn passie werk en werkelijkheid maakt.

David Wunderink

Tjeerd Schorn is als ondernemer actief in de E-commerce (bol.com) en het vastgoed. Toen hij startte met verkopen op Bol en proefde aan het vrije leven als ondernemer is hij zijn studie vroegtijdig gestopt om fulltime te ondernemen. Tjeerd houdt van zijn vrijheid en autonomie en werkt dan ook keihard aan zichzelf om een leven te creëren waarin hij vrij is van opgelegde beperkingen. Tjeerd is geïnteresseerd in alles wat met persoonlijke groei te maken heeft en zoekt graag de grenzen van de status-quo op.

Tjeerd Schorn

Nog vragen? Vraag een strategiegesprek aan!

Veel gestelde vragen

Ik wil samen stappen zetten!

Wil je eindelijk samen met gelijkgestemde elke dag concrete stappen gaan zetten? Uit je hoofd en overgaan tot actie?

})