Rust van binnen en vermogend van buiten.

Krijg vertrouwen in je lichaam en geest, voel je rustig en in balans!

In de ondernemend Academy gaan we samen werken aan jouw krachtige kern. Als je weet wie je bent en wat je wil in het leven kun je bewust een richting bepalen in plaats van enkel onderhevig te zijn aan de grillen van het leven. 

We bieden een platform waarop we je van A-Z meenemen in jouw persoonlijke groei door middel van masterclasses. Ondersteunend daaraan is er een community van gelijkgestemde die jou verder helpen.

Waarom ondernemend academy?

Nee, wij zijn het de zoveelste business coach die je gaat vertellen hoe je moet leven. Geen wordt snel rijk concept, ook geen platform waar je een keer op kijkt en vervolgens nooit meer inlogt. Als je aanhaakt, kun je niet meer terug.
We gaan werken aan jou als persoon; zonder duurzame krachtige principes is succes van korte duur. 

Dit concept is ontstaan vanuit de pure intentie om mensen de informatie toe te reiken die kan leiden tot een bewuster en gelukkiger leven.

We focussen ons op het geheel, van spiritualiteit, mindset tot geld verdienen. Niet alleen voor ondernemers.

De beste kennis door onze experts

Door de kennis van de gasten uit de podcast te delen hebben we de beste informatie van Nederland tot onze beschikking.  We verzamelen de beste kennis van experts uit elk vakgebied vanuit ons netwerk van de podcast. Laten je genieten van het leven in het moment terwijl je nog wel met beide benen op de grond kan staan. Geen zweverig programma waar je in de praktijk niks uithaalt.

Maak kennis met onze experts

Mark Soons is auteur van de boeken “Cashflow” en “stop met verkopen start met helpen”. Hij heeft meer dan 20 jaar ondernemerservaring en geeft de module Ondernemen binnen de Academy.

Rowan belegt al meer dan 20 jaar in aandelen en heeft een gemiddeld rendement van meer dan 13,3% per jaar.
Hij is auteur van het boek “aandelen selecteren als een pro”.

Loop geen risco

Ps. een abonnement kost maar € 20,- excl. btw per maand en is gewoon maandelijks opzegbaar. Leveren we niet genoeg? Dan laat je dat ons weten en ga je je eigen weg. Je krijgt je 1e maand terugbetaald.
Leveren we wel genoeg? Dan verander je vanzelf in een ambassadeur en voel je met alles wat je hebt dat je deel uitmaakt van een prachtige movement.

Je energieniveau kan beter; je twijfelt vaak of je wel de juiste keuzes maakt, in je werk en je privéleven.

Je hoofd is vaak onrustig en speelt fragmenten af van een onzekere toekomst of een “fout” uit het verleden.
Geeft je baan je wel echt zingeving? Of kijk je elke dag weer op de klok tot het 5 uur is? Doe je waar je hart ligt?
Luister je naar jezelf, of leef je de meningen van anderen? 

Als jij het gevoel hebt dat je meer uit het leven kan halen, meer kan genieten en meer acceptatie kan hebben, dan kunnen we daar samen aan werken.

Verlang jij naar meer passie, rust en vrede in je leven? Meer kennis waar je echt wat mee kan?
Geld op de rekening en rust in je hoofd?
Meer handvaten om te begrijpen hoe je meer energie krijgt, een gezonder leven, een gezonder lijf en gezondere relaties?

De eerste stap is bewustwording

Wij staan voor een laagdrempelige manier van bewustmaking van de oorzaken van een negatieve spiraal waar je in kan belanden. De volgende stap is kennis. We reiken je laagdrempelig de kennis aan die je nodig hebt om het leven op te bouwen zoals jij het wil. Daarna komt de uitvoering, want alleen toegepaste kennis is van waarde. 

We nemen je mee op een reis en doorlopen deze 3 stappen. Zodat jij in rust en vrede kan bouwen aan het leven dat jij wil. Juist in een tijd van chaos.

Onze pijlers

Bij lidmaatschap van de Academy krijg je tijdelijk een gratis Journal ter waarde van  30,-. 

De journal bevat opdrachten om te werken aan je eigenwaarde en zelfvertrouwen en helpt je een kwartaal lang om elke dag kleine stapjes te zetten!